.
.
  • .
    Stay
.
.

HomeSecure App

HomeSecure App

Vår HomeSecure App til iPhone og Android kan brukes til å styre våre HomeSecure BASIC, HomeSecure PLUS og HomeSecure PRO alarmer. Den kan lastes ned fra både Apple Appstore og Google Play.
.
.
Veiledning
.
App Hovedsida

Trykk på plusstegnet for å opprette alarmprofilen din. Hvis du eier flere alarmer, er det mulig å tilføye flere alarmprofiler.

Velg alarmmodell

Velg alarmmodellen din fra listen for å fortsette.

Alarminnstillinger

Skriv inn alarmpanelets telefonnummer, adgangskode og det navnet du vil ha på alarmen i appen. Her bruker vi en HomeSecure BASIC V2 alarm som eksempel.

Hovedskjerm

Fra her kan du styre alarmen din. Hver alarmmodell har forskjellige muligheter, men alle kan aktiveres, deaktiveres og skallsikres fra hovedskjermen. Nedenfor har du mulighet til å navigere til andre funksjoner.

.

Alarmsystemer fra HomeSecure beskytter verdisakene dine

Vi har kompetanse på alarmer, alarmsystemer, GSM-alarmer, boligalarmer og innbruddsalarmer. Hos oss finner du en alarm som vil passe til hjemmet ditt. Våre alarmer har ingen månedsavgift eller abonnement, det er du som eier alarmen. Vi har alle mulige typer alarmer, som alarmsystemer, innbruddsalarmer, boligalarmer og alarmer til sommerhus.

Enten du bor i en leilighet eller i en stor villa vil vi alltid kunne finne en innbruddsalarm som passer til deg. Alle våre innbruddsalarmer har soneinndeling (skallsikring), slik at du kan føle deg trygg når du er hjemme.

Våre alarmer kan du enkelt installere selv uten hjelp fra elektriker.