.
.
  • .
    Stay
.
.

Om Innbruddsalarmer fra homeSecure

Om Innbruddsalarmer fra homeSecure

Om Innbruddsalarmer fra homeSecure

En innbruddsalarm fra HomeSecure fungerer på den måten at alarmpanelet utløser alarmen dersom den registrerer en utløst sensor.


En sensor kan være en bevegelsessensor som registrerer bevegelser i rommet, eller en dør-/vindussensor som registrerer hvis døren/vinduet åpnes. Videre kan det være en røyk-, gass- eller vannsensor som registrerer røyk-, gass- eller vannutslipp.


Når alarmen går i gang, begynner sirenen å hyle samtidig som alarmpanelet sender SMS og ringer til de kontaktpersonene som er lagret på alarmpanelet via GSM-nettet. Du får altså vite umiddelbart at noe er galt hjemme hos deg. Som regel er alarmen nok til å skremme tyven avgårde.

HomeSecure Smart
HomeSecure Smart (Wi-Fi + GSM) er en kvalitetsalarm som inneholder alle de funksjonene du behøver for å sikre hjemmet ditt på en økonomisk og effektiv måte. Oppsettet er svært enkelt med vår gratis HomeSecure App til Android og iPhone. Kom tyven i forkjøpet!
HomeSecure PRO
HomeSecure Pro er vårt mest avanserte alarmsystem og hører hjemme i toppsjiktet av alarmer på markedet, men til en langt lavere pris enn andre toppmodeller. Den har utallige muligheter for personlig oppsett og en utmerket brukervennlighet.

Sammenlign funksjonene på våre alarmmodeller

Gratis App
Med en gratis HomeSecure app kan du styre alarmen din fra hvor som helst. Du kan foreta innstillinger på alarmsystemet, koble det fra og til, hente status osv. Appen gjør betjeningen av alarmen mye enklere. Du kan for eksempel slå av alarmen hvis noen skal inn i huset, selv om du ikke er til stede. Appen kan brukes til å fjernstyre alle de nye og de fleste eldre alarmmodellene til HomeSecure. Appen støtter både BASIC V1 og V2 samt PRO V1 og V2. Appen laster du gratis ned fra App-seksjonen her på siden.
.