.
.
  • .
    Stay
.
.

Om oss

Om oss

KVALITETSALARMER SIDEN 2006

Vi i HomeAlarm har solgt alarmsystemer av høyeste kvalitet siden 2006. Vi setter vår ære i å yte den beste servicen for våre mange tusen kunder.

Vi gir råd før du kjøper slik at du får nøyaktig det som behøves for å kunne beskytte hjemmet ditt optimalt.

TRANSPARENTE PRISER UTEN UHÅNDTERLIGE ABONNEMENTER

En ting som motiverte oss til å starte HomeAlarm var det ugjennomsiktige markedet for innbruddsalarmer hos de store alarm- og vaktselskapene.

Hos HomeAlarm betaler du kun én gang og forblir eieren av alarmen. Deretter betaler du kun for de SMS-ene og oppringningene alarmen tar for seg. Ingen uforståelige kontrakter. Med andre ord: Trygt og enkelt!

KUNDESERVICE ER VÅR PRIORITET NUMMER ÉN

Hos HomeAlarm kjøper du sikkerhet. Derfor er det også utrolig viktig at du får det korrekte produktet. Du kan alltid ta kontakt med vår salgsavdeling for å få råd og veiledning i forbindelse med kjøp av alarm. Se mer på vår supportside.

Hvis du har problemer i forbindelse med installasjonen eller bruken av alarmen, er vi alltid klare til å hjelpe deg. Ring til oss i åpningstiden, send en e-post eller bruk vår chat. Vi vil gjøre alt vi kan for å få alarmen til å fungere som den skal.

.
.

Alarmsystemer fra HomeSecure beskytter verdisakene dine

Vi har kompetanse på alarmer, alarmsystemer, GSM-alarmer, boligalarmer og innbruddsalarmer. Hos oss finner du en alarm som vil passe til hjemmet ditt. Våre alarmer har ingen månedsavgift eller abonnement, det er du som eier alarmen. Vi har alle mulige typer alarmer, som alarmsystemer, innbruddsalarmer, boligalarmer og alarmer til sommerhus.

Enten du bor i en leilighet eller i en stor villa vil vi alltid kunne finne en innbruddsalarm som passer til deg. Alle våre innbruddsalarmer har soneinndeling (skallsikring), slik at du kan føle deg trygg når du er hjemme.

Våre alarmer kan du enkelt installere selv uten hjelp fra elektriker.

.

Nøkkelord i vår nettbutikk