.
.
  • .
    Stay
.
.

Husalarm

Husalarm

Husalarm som Beskytter Hjemmet ditt

På homealarm.no har vi et bredt utvalg av diverse alarmsystemer og utstyr som kan gjøre hjemmet ditt til den sikreste basen.

Før du handler hos oss anbefaler vi at du bruker litt tid på å sjekke ditt faktiske behov slik at du raskt og enkelt kan finne nøyaktig den husalarmen som du behøver. Vi bidrar gjerne med råd og tips hvis du skulle ønske dette.

Velg en Husalarm som Passer Best til Dine Behov

Der finnes ingen tvil om at det har skjedd en økning i antall innbrudd, tyveri og hærverk i norske boliger de siste årene.

Det er derfor ganske naturlig at mange føler seg mer usikre og utrygge innenfor husets fire vegger, en plass som egentlig skulle gi mulighet for å slappe godt av. Dette kan virke svært frustrerende, men det finnes muligheter for å gjenskape trygghet i ditt eget hjem hvis du bruker litt tid på å finne en husalarm som passer til ditt behov.

Det behøver hverken være dyrt eller vanskelig å kunne slappe godt av og føle seg trygg igjen. Alt du behøver er det rette utstyret, noe som vi kan være behjelpelige med.

Trådløs Husalarm = Enkelt Oppsett

Etter at du har mottatt pakken fra HomeAlarm.no, skal bare de trådløse sensorene kobles til alarmsystemet og henges opp. Dør-/vindussensorer skal settes opp på de dørene og vinduene du ønsker å sikre. Bevegelsessensorer skal plasseres i de viktigste rommene. Alle sensorene er trådløse, så enklere enn dette blir det ikke.

Det er også mulig å supplere alarmen med IP-overvåkning slik at du alltid kan holde et øye med hjemmet ditt, og til og med dokumentere eventuelle innbruddstyver.

Husalarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er alarmens hjerne og det er her all data blir samlet opp og behandlet. Alle sensorer vil sende trådløse signaler til hovedenheten (alarmpanelet), og alarmpanelet vil så bruke disse opplysningene. Hvis en sensor registrerer bevegelse, vil alarmpanelet motta denne informasjonen og deretter utløse alarmen og sirenen. I tillegg vil den kontakte de telefonnumrene du har lagret i alarmsystemet. Du bestemmer om du vil bli oppringt eller kun motta SMS.

Vi har to hovedmodeller: Pro og Basic. Pro-modellen har innebygget tastatur og skjerm der du kan aktivere/deaktivere alarmen direkte på panelet. Til Basic-modellen kan du kjøpe et tastatur ved siden av slik at du kan aktivere/deaktivere fra det. Det er også mulig å kjøpe fjernkontroller til alarmen slik at du kan stå utenfor huset og aktivere/deaktivere den. Videre kan du også bruke vår App til å styre alarmen. 

Med begge våre alarmer har du mulighet til å sikre hjemmet ditt om natten. Dette kan gjøres med skallsikringsfunksjonen som deaktiverer bevegelsessensorene, men beholder dør- og vindussensorene aktive.

Trådløse Sensorer

Vi har et hav av trådløse sensorer hos Homealarm. De mest kjente er dør-/vindussensorer og bevegelsessensorer. Vi har også røyksensorer, gassensorer og vannsensorer. Disse vil også kunne utløse alarmen og gjør at du kan sikre hjemmet ditt for andre ting enn bare innbrudd. 

Dør-/vindussensorer

Våre dør-/vindussensorer er trådløse og består av to deler. En av delene festes på dør- eller vinduskarmen, mens den andre festes på selve vinduet eller døra. Mellom disse to delene vil det være et magnetfelt. Hvis magnetfeltet brytes mens alarmen er aktivert, vil et signal sendes til hovedpanelet og alarmen aktiveres samt de lagrede telefonnumrene i systemet vil kontaktes.

Bevegelsessensorer

En bevegelsessensor brukes til å registrere bevegelse i et rom. Disse har en rekkevidde på 12 meter fremover, 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Hvis en person beveger seg i et rom med en bevegelsessensor mens alarmen er aktivert, vil sensoren registrere dette og sende et signal til alarmpanelet som vil utløse alarmen. Samtidig som alarmen utløses vil de lagrede telefonnumrene kontaktes. 

Vi har også husdyrtilpassede bevegelsessensorer. Disse merker ikke bevegelse i det nederste området av rommet, slik at kjæledyret ditt kan gå fritt rundt mens alarmen er aktivert.

.