.
.
  • .
    Stay
.
.

HomeSecure Konseptet

HomeSecure Konseptet

HomeSecure Konseptet

 

HomeSecure konseptet går i hovedsak ut på å sikre boligen sin mot innbrudd på en enkel og billig måte. Det er ingen hemmelighet at Norge er et av de landene med mest innbrudd i Europa, og over 20 000 norske hjem har allerede valgt å sikre seg med en alarm fra HomeSecure.


Med en alarm fra HomeSecure er det ikke nødvendig å betale store summer for vakthold som først dukker opp når tyven har kommet seg langt unna. Når alarmen utløses, vil den kontakte deg, naboene dine, venner og/eller familie via SMS og oppringing. I tillegg til en sirene som leverer en øredøvende alarmlyd, kan hjelpen nå fram mye hurtigere enn ved tradisjonelt vakthold.

 

Når en tyv kommer inn i nabolaget ditt og ser at det det er installert alarmer fra HomeSecure i husene, vil han eller hun uten tvil komme på andre tanker. En tyv vil helst jobbe i fred og ro, men dette kan bli vanskelig når han eller hun kan se at dere står sammen om å beskytte hverandre. Tydelig skilting vil gjøre det klart at det ikke nytter å gjøre innbrudd i nabolaget, og det er bevist at skilting i seg selv har en preventiv effekt.
En alarm fra HomeSecure fungerer best hvis det finnes et nabohjelpsamarbeid i nabolaget. Det vil si at hver nabo i et nabolag kobler seg på hverandres alarmer slik at alle blir varslet hvis en av alarmene utløses. Naboen din kan raskt ta en kikk over og se om det er fare på ferde og tilkalle politiet hvis det er nødvendig. Du kan også koble røyk-, gass- og vannsensorer på alarmsystemet ditt og på denne måten sikre deg mot alle typer uhell.
.