.
.
  • .
    Stay
.
.

HomeAlarms bruk av personopplysninger

HomeAlarms bruk av personopplysninger

HomeAlarm har publisert denne sida om bruk av personopplysninger for å forsikre deg om at vi beskytter personopplysningene dine. Nedenfor finner du en gjennomgang av de opplysningene vi samler inn og hvordan disse så blir brukt av oss.

LOGGET INFORMASJON

HomeAlarm ApS lagrer IP-adressen din. Vi lagrer den for å kunne optimalisere nettbutikken og rette opp feil. Informasjonen forblir konfidensiell og vil kun bli brukt til statistikk.

SIKKERHET

HomeAlarm.no benytter SSL-kryptering ved betaling. Alle sensitive opplysninger som overføres til Klarna slettes umiddelbart etter gjennomført betaling.

INFORMASJONSKAPSLER

HomeAlarm.no bruker informasjonskapsler til å spore brukeratferd. Vi lagrer denne informasjonen for å kunne danne et oss et bilde over våre besøkendes vaner og behov. Vi bruker den innsamlede dataen utelukkende til statistikk og til å forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken vår.

ORDRESIDER

I HomeAlarms nettbutikk kan du kjøpe produkter ved å skrive inn dine personlige opplysninger på en SSL-kryptert side. Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Bank-/kredittkortnumre slettes umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført og blir derfor ikke lagret på serveren vår. Personlige opplysninger lagres på en sikker måte slik at vi kan sende produktene med posten eller komme i kontakt med kundene i etterkant.

EKSTERNE LENKER

Nettbutikken vår inneholder eksterne lenker til våre samarbeidspartnere, men vi tar ikke ansvar for disse.

 

 

 

 

 

 

 

 

.