.
.
  • .
    Stay
.
.

Hjemmealarm

Hjemmealarm

Hjemmealarm fra HomeSecure

Beskytt hjemmet ditt med en HomeSecure hjemmealarm fra HomeAlarm. Vi har landets største utvalg av HomeSecure-produkter. Hos oss finnes det ikke abonnementer eller ekstrautgifter.

Vi fører to HomeSecures hjemmealarmer: HomeSecure BASIC og HomeSecure PRO. HomeSecure BASIC er en effektiv og økonomisk løsning, og HomeSecure PRO er en profesjonell alarmløsning som hører til i øverste klasse.

Begge alarmmodellene er enkle å installere og sette opp. Videre er brukervennligheten svært god slik at alle og enhver kan betjene dem. Du kan aktiver og deaktivere hjemmealarmen med både fjernkontroll, tastatur og en gratis app designet for iPhone og Android.

Hjemmealarm til ethvert behov

Vi har et antall ulike pakkeløsninger som du kan finne ut mer om ved å trykke på hver alarmmodell nedenfor. Disse pakkeløsningen er sammensatt etter standardbehov, men behov varierer naturligvis fra hjem til hjem. Det er derfor mulig å utvide alarmpakkene med ekstra sensorer, fjernkontroller, sirener, tastaturer osv. slik at du får nøyaktig den løsningen som passer best for deg. Ta kontakt med vår kundesupport hvis du er i tvil om hvilken alarmmodell du bør velge eller hvor mange og hvilke sensorer du bør ha. Etter mange års erfaring fra alarmbransjen kan vi komme med gode råd og veiledning.

Trådløs Hejmmealarm = Enkelt Oppsett

Etter at du har mottatt pakken fra HomeAlarm.no, skal bare de trådløse sensorene kobles til alarmsystemet og henges opp. Dør-/vindussensorer skal settes opp på de dørene og vinduene du ønsker å sikre. Bevegelsessensorer skal plasseres i de viktigste rommene. Alle sensorene er trådløse, så enklere enn dette blir det ikke.

Det er også mulig å supplere alarmen med IP-overvåkning slik at du alltid kan holde et øye med hjemmet ditt, og til og med dokumentere eventuelle innbruddstyver.

Hjemmealarm komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er alarmens hjerne og det er her all data blir samlet opp og behandlet. Alle sensorer vil sende trådløse signaler til hovedenheten (alarmpanelet), og alarmpanelet vil så bruke disse opplysningene. Hvis en sensor registrerer bevegelse, vil alarmpanelet motta denne informasjonen og deretter utløse alarmen og sirenen. I tillegg vil den kontakte de telefonnumrene du har lagret i alarmsystemet. Du bestemmer om du vil bli oppringt eller kun motta SMS.

Vi har to hovedmodeller: Pro og Basic. Pro-modellen har innebygget tastatur og skjerm der du kan aktivere/deaktivere alarmen direkte på panelet. Til Basic-modellen kan du kjøpe et tastatur ved siden av slik at du kan aktivere/deaktivere fra det. Det er også mulig å kjøpe fjernkontroller til alarmen slik at du kan stå utenfor huset og aktivere/deaktivere den. Videre kan du også bruke vår App til å styre alarmen. 

Med begge våre alarmer har du mulighet til å sikre hjemmet ditt om natten. Dette kan gjøres med skallsikringsfunksjonen som deaktiverer bevegelsessensorene, men beholder dør- og vindussensorene aktive.

Trådløse Sensorer

Vi har et hav av trådløse sensorer hos Homealarm. De mest kjente er dør-/vindussensorer og bevegelsessensorer. Vi har også røyksensorer, gassensorer og vannsensorer. Disse vil også kunne utløse alarmen og gjør at du kan sikre hjemmet ditt for andre ting enn bare innbrudd. 

Dør-/vindussensorer

Våre dør-/vindussensorer er trådløse og består av to deler. En av delene festes på dør- eller vinduskarmen, mens den andre festes på selve vinduet eller døra. Mellom disse to delene vil det være et magnetfelt. Hvis magnetfeltet brytes mens alarmen er aktivert, vil et signal sendes til hovedpanelet og alarmen aktiveres samt de lagrede telefonnumrene i systemet vil kontaktes.

Bevegelsessensorer

En bevegelsessensor brukes til å registrere bevegelse i et rom. Disse har en rekkevidde på 12 meter fremover, 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Hvis en person beveger seg i et rom med en bevegelsessensor mens alarmen er aktivert, vil sensoren registrere dette og sende et signal til alarmpanelet som vil utløse alarmen. Samtidig som alarmen utløses vil de lagrede telefonnumrene kontaktes. 

Vi har også husdyrtilpassede bevegelsessensorer. Disse merker ikke bevegelse i det nederste området av rommet, slik at kjæledyret ditt kan gå fritt rundt mens alarmen er aktivert.

.