.
.
  • .
    Stay
.
.

GSM-Alarm

GSM-Alarm

GSM-Alarm som Beskytter Hjemmet ditt

Hos HomeAlarm.no spesialiserer vi oss på GSM-alarmer. Vi har et stort utvalg og mange års erfaring på området. Vi har tre forskjellige GSM-alarmer av merket HomeSecure: BASIC, PLUS og PRO. HomeSecure BASIC passer perfekt i leilgheter, hytter og små hjem. HomeSecure PLUS, med sine avanserte funksjoner, passer best til litt større hjem, mens HomeSecure PRO er for deg som ønsker de mest avanserte funksjonene og funksjonalitet i toppklasse. 

Beskytt hjemmet ditt med en skreddersydd GSM-alarm

Hos HomeAlarm har vi mange års erfaring med GSM-alarmer. Vi deler gjerne vår ekspertise når du skal velge alarm og sensorer, og du kan alltid kontakte oss for råd og veiledning. Dette gjelder tryggheten i ditt hjem, noe vi tar svært alvorlig.

Nabohjelp - En Effektiv Måte Å Beskytte Seg Mot Innbrudd

Et av de mest effektive midlene for å unngå innbrudd er å ha naboer/venner/familie i nærheten som kan være behjelpelige hvis det skulle oppstå en situasjon. En GSM-alarm er den optimale løsningen for å utnytte dette verdifulle nettverket ettersom du kan lagre telefonnumre i alarmsystemet. Når alarmen utløses vil de få et varsel om dette og hurtig kunne undersøke hva som har skjedd.

Det er også mulig å supplere alarmen med IP-overvåkning slik at du alltid kan holde et øye med hjemmet ditt samt dokumentere en eventuell innbruddstyv.

Husalarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er alarmens hjerne og det er her all data blir samlet opp og behandlet. Alle sensorer vil sende trådløse signaler til hovedenheten (alarmpanelet), og alarmpanelet vil så bruke disse opplysningene. Hvis en sensor registrerer bevegelse, vil alarmpanelet motta denne informasjonen og deretter utløse alarmen og sirenen. I tillegg vil den kontakte de telefonnumrene du har lagret i alarmsystemet. Du bestemmer om du vil bli oppringt eller kun motta SMS.

Vi har to hovedmodeller: Pro og Basic. Pro-modellen har innebygget tastatur og skjerm der du kan aktivere/deaktivere alarmen direkte på panelet. Til Basic-modellen kan du kjøpe et tastatur ved siden av slik at du kan aktivere/deaktivere fra det. Det er også mulig å kjøpe fjernkontroller til alarmen slik at du kan stå utenfor huset og aktivere/deaktivere den. Videre kan du også bruke vår App til å styre alarmen. 

Med begge våre alarmer har du mulighet til å sikre hjemmet ditt om natten. Dette kan gjøres med skallsikringsfunksjonen som deaktiverer bevegelsessensorene, men beholder dør- og vindussensorene aktive.

Trådløse Sensorer

Vi har et hav av trådløse sensorer hos Homealarm. De mest kjente er dør-/vindussensorer og bevegelsessensorer. Vi har også røyksensorer, gassensorer og vannsensorer. Disse vil også kunne utløse alarmen og gjør at du kan sikre hjemmet ditt for andre ting enn bare innbrudd. 

Dør-/vindussensorer

Våre dør-/vindussensorer er trådløse og består av to deler. En av delene festes på dør- eller vinduskarmen, mens den andre festes på selve vinduet eller døra. Mellom disse to delene vil det være et magnetfelt. Hvis magnetfeltet brytes mens alarmen er aktivert, vil et signal sendes til hovedpanelet og alarmen aktiveres samt de lagrede telefonnumrene i systemet vil kontaktes.

Bevegelsessensorer

En bevegelsessensor brukes til å registrere bevegelse i et rom. Disse har en rekkevidde på 12 meter fremover, 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Hvis en person beveger seg i et rom med en bevegelsessensor mens alarmen er aktivert, vil sensoren registrere dette og sende et signal til alarmpanelet som vil utløse alarmen. Samtidig som alarmen utløses vil de lagrede telefonnumrene kontaktes. 

Vi har også husdyrtilpassede bevegelsessensorer. Disse merker ikke bevegelse i det nederste området av rommet, slik at kjæledyret ditt kan gå fritt rundt mens alarmen er aktivert.

.