.
.
  • .
    Stay
.
.

Boligalarm

Boligalarm

Beskytt hjemmet ditt med en HomeSecure Boligalarm

Med en boligalarm fra HomeSecure kan du enkelt og billig sikre hjemmet ditt mot innbruddstyver. I tillegg slipper du å betale for dyre vaktordninger.Alarmen vil stresse innbruddstyven i akten, men den vil også redusere risikoen for at han eller hun overhovedet velger din bolig til å bryte seg inn i.

Brukervennlighet er et nøkkelord hos HomeSecure. Innbruddsalarmen kan settes opp og betjenes av alle, gamle som små. Alarmene kan videre betjenes med en gratis app designet for både Android og iPhone. Kom innbruddstyven i forkjøpet i dag med en alarm fra HomeSecure.

Boligalarm til ethvert behov

Hos HomeAlarm har vi  tre forskjellige HomeSecure alarmmodeller: HomeSecure PRO, HomeSecure PLUS og HomeSecure BASIC. Likheten for alle modellene er at de sender SMS og ringer opp utvalgte telefonnumre når alarmen utløses og sirenen yler i hjemmet for å stresse tyven. Det er mulig å sette opp utendørssirener for å tiltrekke ekstra oppmerksomhet. Oppmerksomhet er tyvens største fiende.

Nedenfor kan du se våre forskjellige HomeSecure alarmmodeller. Klikk på hver enkelt av dem for mer informasjon. Det er viktig at du velger den alarmmodellen som passer best til deg. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesupport.

Hvordan fungerer boligalarmen vår?

HomeSecure-konseptet går ut på å gjøre det mulig for enhver å sikre sitt hjem mot innbruddstyver, uten at å måtte sløse bort penger på dyre vaktordninger som rett som nesten aldri når frem i tide. Med en Homesecure-alarm blir både du og dine naboer/venner/familie varslet hvis en innbruddstyv skulle gå i fellen. Hjelpen kan derfor nå frem mye hurtigere og politiet kan tilkalles raskt hvis nødvendig. Når alarmen utløses, vil de personene du har lagret på alarmsystemet motta SMS eller anrop. Samtidig begynner sirenen å yle for å stresse innbruddstyven. Alarm og oppmerksomhet er tyvens verste fiende, og han eller hun vil i de aller fleste tilfellene komme seg unna i stedet for å risikere å bli oppdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP-overvåkning slik at du alltid kan holde et øye med hjemmet ditt samt dokumentere en eventuell innbruddstyv.

Boligalarm komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er alarmens hjerne og det er her all data blir samlet opp og behandlet. Alle sensorer vil sende trådløse signaler til hovedenheten (alarmpanelet), og alarmpanelet vil så bruke disse opplysningene. Hvis en sensor registrerer bevegelse, vil alarmpanelet motta denne informasjonen og deretter utløse alarmen og sirenen. I tillegg vil den kontakte de telefonnumrene du har lagret i alarmsystemet. Du bestemmer om du vil bli oppringt eller kun motta SMS.

Vi har to hovedmodeller: Pro og Basic. Pro-modellen har innebygget tastatur og skjerm der du kan aktivere/deaktivere alarmen direkte på panelet. Til Basic-modellen kan du kjøpe et tastatur ved siden av slik at du kan aktivere/deaktivere fra det. Det er også mulig å kjøpe fjernkontroller til alarmen slik at du kan stå utenfor huset og aktivere/deaktivere den. Videre kan du også bruke vår App til å styre alarmen. 

Med begge våre alarmer har du mulighet til å sikre hjemmet ditt om natten. Dette kan gjøres med skallsikringsfunksjonen som deaktiverer bevegelsessensorene, men beholder dør- og vindussensorene aktive.

Trådløse Sensorer

Vi har et hav av trådløse sensorer hos Homealarm. De mest kjente er dør-/vindussensorer og bevegelsessensorer. Vi har også røyksensorer, gassensorer og vannsensorer. Disse vil også kunne utløse alarmen og gjør at du kan sikre hjemmet ditt for andre ting enn bare innbrudd. 

Dør-/vindussensorer

Våre dør-/vindussensorer er trådløse og består av to deler. En av delene festes på dør- eller vinduskarmen, mens den andre festes på selve vinduet eller døra. Mellom disse to delene vil det være et magnetfelt. Hvis magnetfeltet brytes mens alarmen er aktivert, vil et signal sendes til hovedpanelet og alarmen aktiveres samt de lagrede telefonnumrene i systemet vil kontaktes.

Bevegelsessensorer

En bevegelsessensor brukes til å registrere bevegelse i et rom. Disse har en rekkevidde på 12 meter fremover, 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Hvis en person beveger seg i et rom med en bevegelsessensor mens alarmen er aktivert, vil sensoren registrere dette og sende et signal til alarmpanelet som vil utløse alarmen. Samtidig som alarmen utløses vil de lagrede telefonnumrene kontaktes. 

Vi har også husdyrtilpassede bevegelsessensorer. Disse merker ikke bevegelse i det nederste området av rommet, slik at kjæledyret ditt kan gå fritt rundt mens alarmen er aktivert.

.